Posted on: August 14, 2021 Posted by: Soren Lerby Comments: 0

Du kan dekorere din stue og have smukt med planter. Men hvilke typer planter er der? På denne side forklarer vi dig, hvilke materialetyper du har til plantemaskiner.

Ud over vores polyesterbakker, vores cortenstålplanter og træbakker har vi hos Tuin-Online en bred vifte af plantemaskiner fremstillet af forskellige materialer. Hvert hus og hver have er anderledes og har brug for et andet udseende. Læs fordelene ved alle typer materialer herunder, og find den plante, der passer dig!

Polyester planter
Polyester er et bæredygtigt materiale. Polyester plantemaskiner er kendt for at være stærke og holdbare. Derudover er de lette, hvilket gør dem lette at placere i haven. Tag ikke fejl, når polyesterplanter er fyldt med jord og planter, er de ikke så lette at flytte.

Polyester planter har et moderne luksuriøst udseende. De kræver lidt vedligeholdelse; du behøver kun at rengøre dem en eller to gange om året. Desuden er alle plantemaskiner fra Polyesterplantenbakken.nl udstyret med EPS -isoleringsmateriale. Takket være isoleringsmaterialet kan du lade plantagerne stå sammen med dine planter året rundt.

Der findes forskellige former for træplanter. Der er træplanter fremstillet af stilladser, men også af forskellige hårdttræsarter. Hårdttræ er holdbart og holder i årevis. Udover vores lagerudvalg af hårdttræsbeholdere kan du også vælge tilpasning til at inkludere dem pænt i dit havedesign. Indersiden af ​​træplanterne er forsynet med antiroddug. Med træplanter kan du skabe en smuk, naturlig atmosfære i din have.

 

Se alle (hårde) træplanter her

Corten stål plantemaskiner

Cortenstål er et materiale, der forvitres i det fri, og det udvikler en flot rustbrun farve. Du kender muligvis materialet fra vores ildsteder i cortenstål. Rusten, der udvikler sig på plantemaskinen, beskytter plantemaskinen mod yderligere erosion. Plantemaskiner fremstillet af dette materiale er uforgængelige. Tilpasning er mulig i både vores havepejse og Cortenstal -planter. De er specielt udviklet til udendørs brug og derfor ikke egnede til indendørs brug.

rustfrit stål planter
Rustfrit stål giver rum et bestemt udseende. Rustfrit stål er af god kvalitet og tidsløst. Rustfrit stål planter er meget velegnede til kontorer eller offentlige rum, men også til din stue eller have. Rustfrit stål består hovedsageligt af jern, chrom, nikkel og kulstof. Når chrom kommer i kontakt med ilt, danner det et usynligt lag. Kaldes også oxidationshuden. Dette beskytter det underliggende metallag mod oxidation.

Galvaniserede stålbeholdere
Det blå/hvide stål, der førhen hovedsageligt blev brugt til fremstilling af spande, baljer, vandkander, urtepotter eller udendørs skraldespande, bruges nu i stigende grad i haveprodukter, såsom plantageejere. Takket være sin vejrbestandighed og høje slidstyrke kan den bruges godt i haver. På grund af sit nostalgiske udseende bruges stålet i stigende grad i klassiske eller landlige haver.

Leave a Comment